Bilder&DeClercq in Amsterdam blijkt doorslaand succes

Bilder & De Clercq, de exclusieve (zelfmaak-) maaltijdservice in hartje Amsterdam, heeft met HANDGEMAAKTBROOD de functie van bakkerij toegevoegd. De verkoop van losse broden, bovenop het brood om maaltijden te begeleiden en de ‘bammen’ (belegde boterhammen), overtreft alle verwachtingen. Er gaan gemiddeld zo’n 150 broden per dag over de toonbank. HANDGEMAAKTBROOD wordt er verkocht sinds de opening begin februari 2013.

Bakkersfunctie bij Bilder & DeClercq

Bij Bilder en De Clercq, het bijzondere foodinitiatief  in Amsterdam, wordt HANDGEMAAKTBROOD verkocht sinds de opening begin februari 2013. Al snel bleek de aanwezigheid van HANDGEMAAKTBROOD een groot succes te noemen. De verkoop overtreft alle verwachtingen en de reacties zijn enthousiast. Er gaan gemiddeld zo’n 150 broden per dag over de toonbank, variërend van Pain Tournesol met Zonnebloempitten,  Boulot Cerealia 600g met Venkel, Karwijzaad en Peperkoek tot Boulot Campagne met Appelmoes en Pompoenpitten.   

Met dit voor Nederland unieke foodinitiatief is de vraag ‘wat eten we vanavond’ voorgoed verleden tijd. Klanten kiezen eenvoudigweg hun menu, kopen de ingrediënten terplekke en door de stappen op de receptkaarten te volgen toveren ze een heerlijk diner op tafel. Betaalbaar, eenvoudig en elk recept heeft een smakelijke twist.  HANDGEMAAKTBROOD heeft een shop -in-shop, en de winkel heeft hierdoor zelfs de functie van bakker gekregen: hier haal je gewoon heel erg lekker brood. Verder is er ook een espressobar, en er worden wijnen en desserts verkocht.

Enige broodleverancier

fotoHANDGEMAAKTBROOD is de exclusieve leverancier van Bilder en De Clercq. Dit maakt dat HANDGEMAAKTBROOD een eigen ‘broodhoek’ heeft, waar een assortiment van 10 broden te koop is. Favoriet zijn Boulot Cerealia, Pain de Malt en Boulot Campagne of de heerlijke weekendbroden zoals de Ciabatta Pepperoni. Bij elke maaltijd waar brood bij past, wordt een nieuw broodje ‘uitgevonden’. De formule bij Bilder en De Clercq is zo succesvol, dat de ondernemers nadenken.

Klik hier om naar de site te gaan van Bilder&DeClercq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *