Hoe zit dat nu met Bio?

We staan met HANDGEMAAKTBROOD op al meer en meer markten, waar- onder een aantal bio-markten. We krijgen met regelmaal terechte vragen van kritische klanten over ons biologische brood. Daar willen we graag uitleg over geven.

Ons biologische brood wordt allemaal in Beieren gebakken. Het hart van de broodcultuur. In onze bakkerij werken we alleen werken met de allerbeste brood ingrediƫnten.

Onze 100-jaar oude bakkerij staat onder streng toezicht van een door de overheid IMG_5225gereguleerde instantie, namelijk ‘Naturland’. Naturland staat in Nederland bekend onder de naam ‘SKAL’. De mensen van Naturland waken over de biologische herkomst en werkwijzen in de bakkerij.

Verder is onze bakkerij IFS en BRC gecertificeerd, zeg maar de ISO voor de bakkerij. Hiermee ben je verzekerd van het allerbeste product, gemaakt onder streng toezicht van de diverse controlerende instanties.

Wist je al dat wij helemaal geen E-nummers, rijsmiddel, hulpstoffen of andere rommel gebruiken bij het bakken van ons brood? Het kan echt, als je het brood maar genoeg tijd geeft om te rijzen.

Bij onze bakkerij zijn de zaken dus dik in orde! Eet smakelijk!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *