Sissy-Boy Bakery open vanaf 1 september

Uitsnede Menukaart Sissy-BoyHANDGEMAAKTBROOD is vanaf dit najaar te koop bij Sissy-Boy. De vestiging op het KNSM eiland in Amsterdam trapt af op 1 september met de losse verkoop van een selectie van vers gebakken broden. Sissy-Boy belegde al maanden op ‘gros pain desem’, zoals bijvoorbeeld met korianderhummus, gegrilde groente en geitenkaas. De lunchboterhammen zijn te krijgen in de lunchrooms van KNSM, Tilburg en Heemstede.

Reina Engelberts, Food & Beverage Manager bij Sissy-Boy, aan het woord:

foto

“Bij Sissy-Boy geven wij onze klanten en gasten graag de ultieme beleving. Naast onze          kleding, verzorgingsproducten en homeland, is Sissy-Boy Daily ons best bewaarde geheim. Hier kun je terecht voor een goed ontbijt of lunch. Daarnaast verkopen we ook originele, eerlijke en mooie producten voor thuis of om cadeau te geven, zoals bijvoorbeeld olijfolie, tapenades, grappige bakmixen en biologische limonades.”

En hoe past HANDGEMAAKTBROOD daarbij?

“Het verkopen van artisanaal bereid brood past voor ons volledig in deze beleving. HANDGEMAAKTBROOD is eerlijk brood, met een goed verhaal en duidelijkheid over de bereiding en de ingrediënten. Dat willen onze gasten ook, en na alle complimenten die we krijgen over onze belegde boterhammen, kunnen we onze gasten dit heerlijke brood niet langer onthouden, vandaar de keuze om dit los te gaan verkopen!”

Meer weten? Kijk op www.sissy-boy.nl/sbdaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *